ja_mageia

Bent u up-to-date?

Volgens onderzoek gaat een website gemiddeld 2 tot 3 jaar mee. Is uw website nog up-to-date? Maak vrijblijvend een afspraak.

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Home

Uw website is het uithangbord van uw zaak

Vandaat de dag heeft bijna elk bedrijf een website of homepage, een eigen plekje op het internet. Dit is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat een website het visitekaartje en uithangbord van een bedrijf is! Het is de manier om contactgegevens ten allen tijde beschikbaar te hebben voor geïnteresseerden. Zoals men vroeger de telefoongids of Gouden Gids opensloeg, kijkt men nu op het Internet voor meer informatie. Via een website kan een bedrijf zich veel beter profileren. Een bezoeker krijgt namelijk gelijk een gedegen indruk van de diensten en/of producten aangeboden op de site.

Een bedrijfs-website behoort representatief te zijn en bij te dragen aan de algemene uitstraling van een bedrijf of organisatie. IBB Webdesign ontwikkelt websites gebaseerd op uw huisstijl. Uw website vertegenwoordigt u. Bezoekers van uw site zullen een eerste indruk krijgen van uw producten en diensten aan de hand van uw website. Deze eerste indruk is van cruciaal belang. Wanneer de navigatie onhandig en de website onoverzichtelijk is opgezet, zal een bezoeker deze gauw verlaten. IBB Webdesign ontwikkelt daarom websites die perfect aansluiten op de bezoekers van uw site. Van te voren dient namelijk duidelijk te zijn welke doelgroep men wil bereiken zodat de website hierop optimaal wordt afgestemd.

Niet alleen de lay-out van de website is belangrijk. Naast de lay-out is: 'vindbaar zijn op het web', van cruciaal belang. Het is mogelijk om een kwalitatief perfecte website te ontwikkelen, maar wanneer deze “onvindbaar” is voor zoekmachines zoals Google, dan mist de website zijn doel. Het is hetzelfde als een reclamebord midden in een afgelegen weiland. Alleen een toevallige bezoeker zal hem bij toeval zien. Een onvindbare website is even populair als een winkel zonder deur en etalage.
IBB-Webdesign verzorgt zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit houdt in dat zoekmachines de website veel beter kunnen vinden en dat de website hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hiernaast verzorgen wij ook website optimalisatie. Een website moet razendsnel worden weergeven. Er mogen geen ellenlange wachttijden zijn. Daarnaast moet de navigatie optimaal, en de lay-out overzichtelijk zijn.
Bent u niet tevreden over uw huidige website? Neem dan contact met ons op. Wij optimaliseren uw website zodat hij sneller en gebruikersvriendelijk wordt, u verhoogd daarmee uw rendement.

Naast website ontwikkeling, verzorgen wij ook de restyling en webhosting van websites. Tevens kunnen wij zorgdragen voor het ontwerpen van een huisstijl en/of logo. Zoals gezegd kan een representatief bedrijf niet meer zonder een website.

U bent aan het juiste adres voor websites met onderliggende databases, Content Management Systemen (CMS) en opgemaakte email. Zoals email marketing en nieuwsbrieven. IBB-Webdesign ontwerpt duurzame websites met uw wensen en ideeën.